diumenge, 3 de febrer de 2008

Info de Coordinadora:

HOla gent!!!
A veure aquest dijous passat vem tenir Coordinadora i van passar moltes coses. No se si sabíeu que la junta va dimitir, doncs ara s'han obert les convocatòries per presentar-hi candidatures. Si algú vol ajudar en alguna comissió sempre serà ven benvingut, oka!!
* L'altre tema és que vaig estar parlant amb un de la Satànica de Sant Andreu i m'ha explicat que ja tenen la porta arreglada i provem de demana-la per a primavera. Estaria bé celebrar el 25º amb la sortida dels diables per la porta de l'infern. A part una colla de diables (la Diabòlica de Gràcia) s'ha ofert per venir a cremar, si al final fem correfoc i volem?!.

+ temes importants:

*S'esta começant una nova comissió que s'ocuparà dels grups de percussió, Si algú hi esta interessat m'ho dieu i us poso en contacte. També el dia 26 d'Abril a partir de les 16 hi ha la TROBADA DE TABALERS DE COORDINADORA. Voleu participar-hi???
*També recordar-vos que el concurs de percussió que organitzen els Malignes del Guinardó segueix sent pel Juny.
*El cap de setmana que bé és SANTA EULÀLIA i es farà un súper correfoc amb infantils, no se com esta el tema?? Aneu a les reunions de secretariat?? Uri-Marc??? Tota la info al bolc de coordi: http://www.mondiablebcn.blogspot.com/
* Atenció per que hi han problemes amb la Federació i és possible que no es tornin a fer les jornades del Foc.
*I ja per acabar a partir d'ara la coordinadora es planteja nous àmbits d'actuació. Vem fer una dinàmica on cada colla deia el seus principals problemes, mes o menys tots teníem els mateixos problemes: cotxes, subvencions, locals, polvorí, etc... a veure si entre tots hi trobem solució.
*Ara si, per acabar: es molt possible que es muntin unes jornades de"Germano/Formació" per a diables i tabalers on si faran activitats, tallers i sobretot una pila de contactes de gent d'altres colles que estaria e PM anar-hi.

això és tot. SALUT I FOC!!!!!